چگونه یک آشپز بزرگ باشیم — در این مقاله قصد دارم 40 نکته مهم آشپزی را برای شما شرح دهم . امیدوارم تا آخر این مطلب ما رو همراهی کنید .
بیشتر بخوانید | طرز تهیه استیک در ماهیتابه
- شما می توانید تلخی کاهو را خیلی سریع از بین ببرید . فقط کافیه یک ظرف بیاورید و در آن مقداری آب سرد و نمک بریزید و کاهو را چند دقیقه درون آن بگذارید تا تلخی کاهو از بین رود .
- یادتون باشه میوه های قرمز رنگ مانند : سیب قرمز و … را قبل از اینکه بشویید چند دقیقه درون یخچال بگذارید . این کار باعث جلوگیری از خراب شدن و له شدن آن می شود .
- برای از بین بردن بوی ماهی ، باید قبل از اینکه ماهی را روی اجاق قرار دهید ، کمی لیمو به روغن اضافه کنید ، سپس ماهی را درون تابه قرار دهید .
- برای خوش طعم شدن ماهی می توانید چند دقیقه قبل از قرار دادن آن روی تابه ، آن را درون ظرف خامه و یا سیب زمینی رنده شده بخوابانید .
- بهترین روش برای پختن حبوبات این است که داخل قابلمه چند قطره لیمو و یا سرکه به آن اضافه کنید .
- اگر در غذایتان فلفل ریخته اید و غذای شما خیلی تند شده است ، می توانید قبل از اینکه غذا را از اجاق بردارید ، چند قطره لیمو ترش به ان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
- برای از بین بردن بوی پیاز ، کافیه قبل از خرد کردن آن ، پیاز را به مدت پنج دقیقه درون ظرف آب جوش قرار دهید و یا اینکه پیاز را خرد کنید و چند دقیقه درون ظرف لیمو و روغن بگذارید .
- برای از بین بردن بوی کلم می توانید از یک قاشق آرد استفاده کنید .
- برای نگه داری سبزی ها ، آن را درون یک پلاستیک فریزر قرار دهید و درون یخچال بگذارید .
- بهتر است ادویه های قرمز رنگ را درون یخچال نگه داری کنید .
- بهتر است گوجه فرنگی که هنوز کامل نرسیده است را زیر نور آفتاب و یا یکجای گرم بگذارید .
- اگه میخواهید رنگ برنجی که درست می کنید سفید شود ، کافیه کمی ماست درون قابلمه برنج در حال جوش بریزید .
- برای اینکه برنج وا نرود ، کمی آبلیمو به درون ظرف در حال جوش اضافه کنید .
- برای اینکه پیاز را بتوانید سریع تر سرخ کنید ، اول کمی نمک به درون روغن بریزید ، سپس پیاز ها را اضافه کنید
- اگه می خواید هنگام شکستن تخم مرغ ، پوست تخم مرغ وارد غذا نشود ، بهتر است بجای شکستن تخم مرغ با لبه ی ظرف ، تخم مرغ را با جای صاف بشکنید .
- اگه دوست ندارید بوی غذا در خانه بپیچد ، اسفند دود کنید تا علاوه بر از بین بردن بوی غذا ، فضای خانه را هم ضد عفونی کند .
- اگه می خواهید آب قابلمه زودتر به جوش برسد ، کافیه کمی نمک به ان اضافه کنید .
- اگه میخواهید آب درون سماور زودتر به جوش برسد لازم نیست تمام سمار را در ابتدا آب بریزید ، ابتدا سماور را تا نیمه پر از آب کنید ، بعد از اینکه به جوش آمد نیمه دیگر سماور را پر کنید .
- اگر به سفر رفتید و خواستید غذایتان را روی اتش درست کنید . کمی خمیر ریش به ته قابلمه بزنید سپس آن را روی شعله آتش قرار دهید تا قابلمه شما سیاه نشود .
- برای اینکه بتوانید پنیر را به درستی ببرید ، بهتر است از یک چاقو کند استفاده کنید . نه چاقوی تیز .
- برای اینکه کوکو سبزی شما خوشمزه تر شود کافیه کمی زرشک و گردوی خرد شده درون آن بریزید .
- برای اینکه بفهمید سوسیسی که خرید کرده اید تازه است یا نه ! با انگشت سبابه روی سوسیس فشار دهید ، اگر بعد از اینکه انگشت خود را برداشتید ، جای انگشتتان نماند ، این یعنی سوسیس تازه است .
- برای اینکه بوی سوختگی برنج را از بین ببرید ، کافیه مقداری پیاز درون آن بگذارید تا بوی سوختگی را به خودش بگیرد .
- اگر میخواهید شیربرنج شما خوشمزه تر شود . کافیه برنجتان را با شیر بخیسانید .
- اگر میخواهید بفهمید ماهی که خرید کرده اید تازه است یا نه ، کافیه با انگشت روی ماهی فشار دهید ، اگر جای انگشت شما نماند یعنی ماهی تازه است . همچنین چشمان ماهی باید روشن باشد . فلسهای آن باید محکم باشد .
- برای اینکه بفهمید تخم مرغی را که خریداری کرده اید تازه است یا کهنه ، کافیه آن را درون یک ظرف پر از آب بگذارید . اگر تخم مرغ به ته ظرف آب رفت ، یعنی تازه است . اما اگر تخم مرغ روی ظرف آب آمد یعنی کهنه است .
- اگر تخم مرغ شما ترک خورده است و شما می خواهید آن را آب پز کنید . کافیه کمی لیمو روی ترک آن بریزید سپس آن را آبپز کنید .
- برای اینکه سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا کنید ، کافیه تخم مرغ را دورن یک ظرف کوچک بشکنید . سپس یک لیوان به طور وارونه روی زرده قرار دهید . سپس ظرف را بر عکس کنید تا سفیده از زرده جدا شود .
- برای اینکه سس سالادتان خوشمزه تر شود ، کافیه آب پرتغال یا نارنج را بگیرید و با سس مخلوط کنید .
- برای پختن سبزیجات ، اگر میخواهید رنگ آن از بین نرود و سبز بماند ، کافیه آن را درون ظرف با درب باز قرار دهید و یا مقدار جوش شیرین به آن اضافه کنید .
- اگر میخواهید بعد از خوردن سیر دهانتان بوی سیر ندهد ، کافیه کمی چای خشک درون دهانتان بریزید و بعد از چند دقیقه آن را خارج کنید .
- اگر می خواهید هویج پلاسیده نشود ، کافیه سر هویج را با چاقو ببرید . زیرا سر هیوج رطوبت را به خود جذب می کند که باعث خشکی و پلاسیده شدن آن می شود .
- برای اینکه بتوانید پوست سیر را راحت بکنید ، کافیه آن را چند دقیقه درون ظرف آب داغ بگذارید سپس اقدام به کندن پوست آن کنید .
- برای اینکه گوشت را نرم کنید ، کافیه مقداری سرکه روی ان بریزید .
- اگر میخواهید چربی روی آبگوشت را بردارید ، کافیه یک یخ روی ظرف آبگوشتتان بذارید تا چربی را باه خود جذب کند ، سپس یخ را بیرون بیندازید .
- اگر می خواهید مغز گردو را سالم از داخل پوست ان دربیاروید ، کافیه که یک شب گردوها را درون آب نمک بخیسانید . سپس جدا کردن مغز گردو از پوست آسان می شود .
- برای اینکه بفهمید خربزه یا طالبی رسیده است یا نه ، کافیه با دست روی آن بکشید ، اگر زبر بود یعنی رسیده ولی اگر زبر نبود یعنی هنوز نرسیده است .
- برای تشخیص هنداونه رسیده از هندوانه نرسیده ، کافیه هر دو دستتان را در دو طرف هندوانه قرار دهید ، سپس محکم فشار دهید ، اگر صدایی به گوشتان رسید یعنی هندوانه رسیده است
- اگر مربایی که درست کرده اید کپک زده است ، یعنی خوب آن را نپخته اید . کافیه کپک را از روی مربا بردارید ، سپس آن را روی اجاق جهت پختن بیشتر بگذارید .
- نکاتی در مورد خیار شور ، روی ظرف خیار شور تکه ای نان قرار دهیدو در ان را ببندید – وسط خیار را سوراخ کنید تا داخل خیار پوک نشود .
سخن آخر
آشپزی هم مانند هر کار دیگری سختی های خود را دارد . باید عاشق آشپزی باشید تا بتوانید غذای خوب درست کنید . اگر با عشق آشپزی کنید ، قظعاً غذای شما خوشمزه تر است . در این مقاله چندین نکته به شما اموزش دادیم که شاید بتواند در برخی جاها به شما کمک کند .
منابع :
Salamatnews – bartarinha