طرز تهیه چیپس خانگی ؟ چیپس یکی از خوراکی های محبوب است . فرقی ندارد یک نوجوان باشید یا یک فرد سن بالا ، در هر صورت چیپس یک خوراکی خوشمزه و لذیذ است که همه عاشق آن هستند . به همین دلیل شما می توانید این خوراکی خوشمزه را در خانه با روشی بسیار ساده تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید . برای داشتن یک چیپس خانگی ترد و خوشمزه ، کافیه مراحل طرز تهیه چیپس خانگی زیر را انجام دهید . بیشتر بخوانید : طرز تهیه استیک در ماهیتابه
فهرست بندی مطالب
مواد لازم برای تهیه چیپس خانگی
سیب زمینی پوست گرفته شده 4 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری
سرکه 2 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
یخ 5 تکه کوچک
بیشتر بخوانید : چگونه یک آشپز بزرگ باشیم ( 40 نکته طلایی )
مراحل تهیه چیپس خانگی
1- در ابتدا باید ورقه های سیب زمینی را آماده کنید . برای اینکار به یک رنده نیاز دارید ( برای اینکار می توانید از یک چاقو تیز هم استفاده کنید ، اما باید دقت داشته باشید که ورق های سیب زمینی باید نازک باشند ) .
2- سیب زمینی ها را به وسیله ی قسمت پهن رنده ، حلقه حلقه کنید . ( در این حین مراقب باشید به انگشتانتان آسیب نرسانید )
3- بعد از اینکه سیب زمینی ها را حلقه حلقه کردید ، یک کاسه جداگانه به همراه داشته باشید و درون آن مقدار زیادی آب بریزید .
4- سپس بکینگ پودر ، نمک و سرکه را به کاسه ی آب اضافه کنید و به وسیله ی یک قاشق آنها را مخلوط کنید . در این حین تکه های یخ را به آرامی به ان اضافه کنید و در نهایت حلقه های سیب زمینی را هم به آن اضافه کنید .
5- سپس به وسیله ی یک قاشق حلقه های سیب زمینی را در کاسه ، زیر و رو کنید تا مواد بخوبی با سیب زمینی آغشته شوند .
6- سپس کاسه مواد را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید .
7- بعد از یک ساعت ، سیب زمینی ها را آب کش کنید و تکه های یخ را از درون آن جدا کنید .
8- بعد از اینکه سیب زمینی ها را آب کش کردید ، به هیچ عنوان اقدام به شستن سیب زمینی ها نکنید ، و به همان حالت اقدام به سرخ کردن انها کنید .
9- یک قابله نسبتاً کوچک را روی اجاق گاز قرار دهید و تا نصف آن را با روغن پر کنید . اجازه دهید برای چند دقیقه روغن سرخ شود . بعد از آن حلقه های سیب زمینی را به صورت تک تک درون قابله بریزید . در نهایت چند دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ شوند .
10- بعد از اینکه سیب زمینی ها به خوبی سرخ شد ، آنها را درون یک ظرف بزرگ بریزید و در فضای اتاق برای چند دقیقه بگذارید تا خشک و خنک شوند . ( نکته : یک دستمال حوله ای درون ظرف قرار دهید و سپس سیب زمینی ها را درون آن بگذارید ) .
11- بعد از اینکه سیب زمینی ها بخوبی خشک و خنک شد ، می توانید با خانواده آن را میل کنید .
بیشتر بخوانید : چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟
چند نکته مهم برای ترد شدن سیب زمینی ها
اول : حتماً حتماً سیب زمینی ها را بصورت نازک حلقه حلقه کنید .
دوم : بعد از اینکه چیپس آماده شد ، آنها را در فضای اتاق قرار دهید تا خشک و خنک شوند .
سوم : برای خنک شدن چیپس ها ، انها را روی هم انباشته نکنید ،آنها را بصورت جداگانه در کنار هم قرار دهید .
………….
سخن آخر
ممنون که تا آخر این مقاله ما را همراهی کردید ، امیدوارم این مطلب برای شما مفید واقع شده باشد . اگر نظر و انتقادی دارید ف می توانید از طریق فرم انتهای صفحه با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید .
منبع : تی پکس مگ