با دیناکالا آسان بفروشید و کسب درآمد اینترنتی خود را آغاز نمایید!

چطور شیرینی بامیه درست کنیم ؟

چطور شیرینی بامیه درست کنیم

چطور شیرینی بامیه درست کنیم __شیرین بامیه ، یکی از شیرینی های محبوب در ماه رمضان است . شیرینی زولبیا و بامیه ترکیبی لذیذ و عالی برای روزه داران در ماه مبارک رمضان می باشد . خیلی از افراد فکر می کنند فقط در رمضان می تواند از شیرینی بامیه استفاده کنند ، در صورتی که این شیرینی بسیار خوشمزه ، قرار نیست سالی یکبار آن را میل کنید ، شما می توانید هر لحظه که اراده کنید در خانه ی خودتان ، این شرینی محبوب را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید . درست کردن این شیرینی یک سری نکته و قواعد دارد ، که با رعایت آنها می توانید در تهیه کردن آن موفق باشید .


تهیه شیرینی بامیه 2 بخش دارد

بخش اول : تهیه خمیر بامیه

بخش دوم : تهیه شربت  بامیه

با رعایت این دو بخش می توانید یک شیرینی تُرد و خوشمزه داشته باشید .

 

فهرست بندی مطالب

مواد لازم برای خمیر بامیه

آرد   :   150 گرم ( یک لیوان پر )

آب   :   240 گرم

کره یا روغن جامد   :   20 گرم

تخم مرغ   :   2 عدد

روغن سرخ کردنی   :   به میزان لازم

مواد لازم برای شربت بامیه

آب   :   2 لیوان

شکر   :    3 لیوان

زعفران   : به مقدار لازم

گلاب   :  سه چهارم لیوان

جوهر لیمو   : یک چهارم قاشق چایخوری

 

چطور شیرینی بامیه درست کنیم

طرز تهیه شیرینی بامیه

1- آب رو داخل ظرفی روی حرارت متوسط قرار بدین تا به جوش بیاد؛  وقتی به خوبی قُل زد، جوهر لیمو رو اضافه کنید. بعد از اضافه کردن جوهر لیمو به آب در حال جوش، کف و جوششی داخل آب ایجاد میشه. بعد شکر رو اضافه کنید و اجازه بدین که با حرارت متوسط بجوشه و اصلا هم نزنین تا دونه های شکر شروع به حل شدن بکنه.

ادامه مطلب  18 ماده غذایی برای رشد مو + ویتامین ها مورد نیاز جهت رشد سریع مو

2- وقتی دونه های شکر حل شد، شربت شفاف شد و شروع به جوشیدن کرد زعفران و گلاب رو اضافه کنید حرارت رو کم کنید تا شربت به جوش برسه و قوام خودش رو پیدا کنه .

نکته : از کجا می تونیم بفهمیم شربت به قوام رسیده یا نه ؟

برای فهمیدن اینکه شربت ما به قوام رسیده یا خیر ؛ کمی از شربت رو داخل نعلبکی بریزین و به صورت چرخشی خنک کنید. اگه شربت کند حرکت کرد و غلظت داشت، یعنی به قوام رسیده و یا اینکه بین دو انگشت امتحان کنید:  اگه شربت چسبندگی داشت کافیه و حرارت رو خاموش کنید. شربت باید به خوبی قوام بیاد؛ اگه شربت قوام کافی نداشته باشه باعث میشه بامیه، زولبیا، گوشفیل نرم بشه و حالت تردی خودش رو از دست بده و خمیری بشه. اگه شربت بیش از حد قوام بیاد، باعث شکرک زدن بامیه میشه.

3- برای آماده کردن خمیر بامیه، آب و کره رو داخل قابلمه ای (بهتره قابلمه نچسب استفاده کنید) روی حرارت متوسط قرار بدین تا کره آب بشه و آب به جوش بیاد.

4- بلافاصله آرد رو اضافه کنین و اجازه ندین آب تبخیر بشه. وقتی که خوب قل زد، آرد ( بهتر است از آرد الک شده استفاده کنید ) رو به یکباره اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا خوب مخلوط شه و بعد حرارت رو کم کنید.

5- خمیر جمع شده رو مدام با قاشق چوبی هم بزنید و تکه تکه کنین تا خوب پخته بشه و آب داخل خمیر تبخیر بشه. مدام خمیر رو جمع کنین و دو باره تکه تکه کنین؛ این کار حدود هشت الی ده دقیقه زمان میبره ، بعد حرارت رو خاموش کنید و خمیر رو به ظرف دیگه ای انتقال بدین.

ادامه مطلب  چگونه سالم باشیم ؟ 20 روش اساسی برای داشتن سبک زندگی سالم

6- اجازه بدین خمیر از داغی بیفته؛ اما نباید سرد بشه. فقط از حرارت افتادنش کافیه حالا یک قاشق شربت اماده شده رو بهش اضافه کنید.

7- یک تخم مرغ رو به خمیر اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا تخم مرغ کاملا به خورد خمیر بره و بعد تخم مرغ دوم رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا خمیر کاملا یکدست بشه؛ تا زمانی که خمیر حالت چسبندگی به خود نگرفته ، از هم زدن کوتاه نیاین .

8- داخل قیف، ماسوره دلخواه رو قرار بدین .در این مرحله باید از قیف استفاده کنید . شما می توانید از قیف پارچه ای و یا قیف پلاستیکی استفاده کنید ، ما به شما استفاده از قیف پارچه ای را پیشنهاد می دهیم .

9- داخل تابه، روغن مخصوص سرخ کردن بریزین. روغن بامیه، موقعی که بامیه ها رو داخلش میندازین، باید سرد باشه. قیف رو فشار بدین تا خمیر بیرون بیاد و به هر شکل که دوست دارید آن را قیچی کنید .

10- وقتی ظرف پر شد، اون رو روی حرارت متوسط قرار بدین تا بامیه ها پف کنن و شروع به سرخ شدن کنن.  هر ازگاهی بامیه‌ها رو تکون بدین و زیر و رو کنین تا یکدست شرخ بشن.

11 – وقتی به خوبی سرخ شدن، از روغن خارج کنین و بالافاصله داخل شربت بریزین و مخلوط کنین . اجازه بدین دو الی سه دقیقه بمونه بعد از شربت خارج کنین. سپس در طرف مورد نظر بچینید و با خلال بادوم یا خلال پسته تزیین کنید.

 

برخی نکات که حین تهیه بامیه باید رعایت کنیم :

ادامه مطلب  چطور پیتزای مکزیکی درست کنیم؟

تعداد بامیه هایی که داخل تابه میندازیم نباید زیاد باشه به عبارتی تابه نباید پر باشه و بین بامیه ها فاصله باشه.

زمانی بامیه خوب سرخ شده است که رنگ آن به رنگ قهوه ای تیره رسیده باشد

به جای استفاده از گلاب ، میتوانید از هل هم استفاده کنید

شربت باید در دمای محیط خنک بشه بنابراین از یخچال برای خنک کردن استفاده نکنین

 

دسته بندی خوراکی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت