نحوه کباب کردن در کوره
اگر جوجه گوشتی شما در کشو زیر اجاق گاز است ، دیگر نیازی به تنظیم نخواهید داشت
2- فر خود را تا بالاترین درجه حرارت گرم کرده و جوجه های گوشتی خود را روشن کنید. بیشتر اجاق گازها به 550 درجه فارنهایت (288 درجه سانتیگراد) می رسند. بگذارید اجاق گاز شما به مدت 10 دقیقه با قابلمه گوشتی خود درون آن گرم شود. این باعث تقلید از داخل کوره در فضای باز می شود.
جوجه گوشتی در اصل یک کوره وارونه است ، اما گرما از بالا به جای پایین می آید.
مانند کوره ، گوشت خود را چک کنید و یک بار آن را بچرخانید. بیشتر ظروف در طی 8-10 دقیقه طبخ می شوند ، بنابراین چرخیدن گوشت در علامت 4-5 دقیقه به اطمینان از طبخ یکنواخت هر دو طرف کمک می کند. [5]
اگر شما در حال پخت و پز سبزیجات هستید ، این زمان خوبی است که آنها را بچرخید.
5- برای بررسی دمای گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنید. استیک های مرغ و چوبی متوسط و به خوبی پخته شده باید 160 درجه سانتیگراد (71 درجه سانتیگراد) باشند. یک استیک متوسط و کمیاب و نادر می تواند در هر کجای 135 درجه فارنهایت (57 درجه سانتیگراد) باشد.
دماسنج گوشت را وارد کنید تا نوک در وسط قطعه گوشت شما استراحت کند. بگذارید در آنجا بماند تا مانیتور گرما را ثبت کند و برای چند ثانیه در همان درجه حرارت بماند. اگر گوشت هنوز کامل نشده است ، آن را دوباره 2-3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
استفاده از پانل گریل در فر
1- از یک تابه کباب مانند یک قلاب چدنی استفاده کنید که قسمت های پشته ای در قسمت پایین دارد. پشته ها آن مارک های کباب را به شما می دهد که در گوشت های کبابی مطلوب است. اگر در حال حاضر یکی از آنها را ندارید ، می توانید مهارت های چدن با کیفیت خوب به قیمت 30 دلار یا کمتر در فروشگاه محلی خود پیدا کنید. حتماً یکی از پشته ها را خریداری کنید — علاوه بر علائم کوره ، این باعث می شود چربی و آبمیوه های دیگری نیز در آنجا به دست آورند.
ماهرهای چدن گرما را به خوبی حفظ می کنند ، به همین دلیل آنها برای کباب کردن در فر ایده آل هستند.
2- یک قفسه اجاق گاز را روی کمترین سطح چوب قرار دهید و فر خود را از قبل گرم کنید. بگذارید اجاق گاز و اجاق گاز چربی برای حدود 10 دقیقه در بالاترین درجه حرارت اجاق گاز اجازه دهد ، که باید در حدود 550 درجه فارنهایت (288 درجه سانتیگراد) باشد.
قرار دادن قفسه فر نزدیک کف اجاق گاز فضای بیشتری را ایجاد می کند تا هوای گرم در حین پخت و پز در اطراف ظرف حرکت کند.
3- هنگامی که از قبل گرم شد ، گوشت آماده شده خود را درون ماهی چدن قرار دهید. بیرون کشیدن آبگرمکن از فر از این مرحله به شما کمک می کند تا از احتراق احتمالی بازوهای خود در اجاق گاز گرم خودداری کنید. از میتس مقاوم در برابر آتش استفاده کنید تا آن را از فر خارج کنید و ظرف خود را با استفاده از توری آشپزخانه ترتیب دهید.
اگر مشغول پختن سبزیجات هستید ، آنها را در زیر گوشت در ماهی تابه قرار دهید تا به همه ترکیب طعم دهنده ها کمک کنند.
5- برای بررسی دمای گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنید. دمای مطمئن برای مرغ و استیک های خوب 160 درجه فارنهایت (71 درجه سانتیگراد) است. در مورد استیک های متوسط تا نادر ، با درجه حرارت در دمای 135 درجه فارنهایت (57 درجه سانتیگراد) ایمن خواهید بود.
نوک دماسنج گوشت خود را در وسط گوشت پخت و پز قرار دهید. آن را بگذارید تا درجه حرارت افزایش یابد. این بیش از 1 دقیقه طول نمی کشد.
ایجاد طعم دودی
1- ظرف خود را با استفاده از چاشنی های دودی آماده کنید. اجاق گاز به گوشت شما خوراکی خوبی می بخشد ، اما از آنجا که شما در واقع از دود حاصل از زغال سنگ یا کوره گاز برای پختن گوشت استفاده نمی کنید ، می خواهید با اطمینان از اینکه غذاهای خود را به خوبی فصلی کنید جبران کنید!
قبل از استفاده از چاشنی ها گوشت خود را خشک کنید تا در هنگام ورود در فر از سوختن آن جلوگیری شود.
نمک دودی ، پاپریکای دودی یا یک کباب کباب از رستوران مورد علاقه خود را امتحان کنید!
چاشنی را از هر طرف گوشت خود بپاشید و با استفاده از انگشتان خود به سطح آن مالیده شود.
فلفل بلغور ، پیاز ، مارچوبه ، گوجه فرنگی ، قارچ portobello ، کدو سبز و بادمجان همه در برابر حرارت اجاق گاز ایستاده و هنگام کباب کردن بسیار خوشمزه هستند.
تخمگذار در قسمت زیرین غذای گوشتی یا دیگ چدنی با سبزیجات طعم گوشت را با سبزیجات ترکیب می کند.